top of page
Sök
  • Skribentens bildAlséns Hotell

Livepartaj 28 november 2020

Uppdaterat: 30 mars 2020

Göransson Arena

OBS! Nytt datum (tidigare 9 maj 2020)

Välkommen till en live-festival med några av Sveriges populäraste partyband. Under en helkväll kan du lyssna på och dansa till de grymmaste banden som gång på gång levererat partymusik på after-ski och after-beach runt om i hela Sverige. Två scener gör att banden kan avlösa varandra och det kommer därför inte att bli en tyst minut på hela kvällen! I arenan finns också en foodcourt där du hittar olika typer av maträtter samt ett restaurangområde där du som vill kan boka bord, äta gott och samtidigt ha full koll på scenen.

KVÄLLENS BAND

2 Blyga Läppar Feelgood-bandet 2 blyga läppar startades för ett syfte, att roa människor! Med över 130 miljoner streams, 3 st utsålda kryssningsfartyg och över 250 spelningar på Sveriges populäraste ”nöjesarenor” och festivaler strävar de alltid efter att skapa en 100% feststämning för fansen.


Duo Jag Duo Jag är showbandet som turnerat professionellt i över 25 år med framför allt Sverige, men även Norge och Finland som spelplan. Bandet klarar av alla musikstilar men tyngdpunkten av repertoaren ligger på nyare musik.


Ebba Gold Sveriges mest anlitade tributeband! Ebba Gold startade i april 2000 och har sedan dess turnerat flitigt runt om i hela landet. Bandet spelar alla hits från Ebba Grön, Imperiet & Thåström solo.


Gul Front Gul Front har spelat sedan 2009 på ”After-ski” och ”After-beach” runt om i landet. Repertoaren är blandad med allt från Kent till Queen.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page